Service

Installatieproblemen en storingen
Ons serviceteam staat iedere werkdag voor u klaar om u te helpen bij installatieproblemen en storingen. U hoeft geen afspraak te maken voor telefonische ondersteuning bij calamiteiten. Voor service, onderhoud of verhelpen van storingen op locatie dient wel eerst een afspraak gemaakt te worden.

Reparaties
Alle reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd. Kleine werkzaamheden of problemen worden afgehandeld terwijl u wacht wanneer dat kan (afhankelijk van de drukte en hoeveelheid werk). Voor groter onderhoud krijgt u een prijsindicatie en een geschatte tijdsduur te horen. U wordt dan gebeld wanneer de reparatie klaar is.

Onderhoud

Jaarlijks preventief onderhoud
Om uw veiligheid te waarborgen is het essentieel dat uw alarminstallatie jaarlijks onderhouden wordt. Bij een onderhoudsbeurt worden alle functies getest, de melders worden gereinigd en getest en bekeken wordt of uw situatie gewijzigd is waardoor een aanpassing of uitbreiding van het alarm noodzakelijk kan zijn. Alleen bij jaarlijks preventief onderhoud is de goede werking van uw alarminstallatie gewaarborgd. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor een onderhouds- en serviceovereenkomst.

Ook support bij elders aangeschafte installaties
Wij nemen ook inbraakalarmsystemen in onderhoud die niet door ons zijn aangelegd tegen zeer concurrerende tarieven.

Support

Komt u er niet uit of heeft u vragen?
Bel met onze adviseurs voor persoonlijk advies.

070 - 2500221 of stuur een e-mail