Bestellen en betalen

Prijzen
De vermelde prijzen op www.essecurity.nl zijn in Euro's (€) en inclusief 21% btw, tenzij anders vermeld bij het artikel of in de aanbieding.

Betalen

Mollie, onze betalingspartner, garandeert een veilige en stabiele omgeving waarin u uw betaling doet. Zodra de betaling is gelukt, is uw bestelling afgerond en ontvangt u een bevestiging en de factuur per e-mail.
U kunt bij ons direct betalen via:

  • iDeal
  • AfterPay
  • Bank Transfer (bankoverboeking)
  • Mastercard
  • PayPal

Nadat u de order betaald heeft, is de bestelling afgerond. U ontvangt de factuur (voor je administratie) per e-mail. Betaald via AfterPay dan gelden er een afwijkende procedure, zoals hieronder beschreven.

Betalen met AfterPay

Organisaties en bedrijven (NL) geregistreerd met een zakelijk account, kunnen ook kiezen voor achteraf betalen met factuur via AfterPay. Consumenten hebben de keuze uit een éénmalige machtiging of achteraf betalen met factuur v.a. € 5,=. Indien gekozen wordt voor achteraf betalen met factuur, ontvang u 3 dagen na het plaatsen van de order een factuur van AfterPay.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van hun website.

Garantie

ESSecurity.nl hanteert een standaard garantie op producten uit de webshop van 12 maanden en bij installatie en onderhoud is het mogelijk om de standaardgarantietermijn van 12 maanden te verlengen naar 36 maanden. Bij reparatieieservices geldt een termijn van 3 maanden.