Voel je veilig!

Plezierig en veilig wonen zonder zorgen. Dat wil iedereen. Toch denken we er niet altijd bij na en beschouwen we onze veiligheid als vanzelfsprekend. Daarom is het goed zo nu en dan bewust stil te staan bij de beveiliging van uw woning.

  • Zijn alle sloten wel in orde?
  • Voldoen ze nog aan de hedendaagse veiligheidsnormen?
  • Heeft u al eens nagedacht over de voordelen van een alarmsysteem?

Prettig idee wanneer u niet thuis bent, maar ook als u en uw gezin slapen. Het alarmsysteem waarschuwt direct bij inbraak of brand door een luide sirene en belt indien gewenst naar voorgeprogrammeerde telefoonnummers. ESSecurity.nl heeft voor ieder huis het juiste alarmsysteem. Zo woont u echt zonder zorgen!

Vrijblijvend advies

Wanneer u geïnteresseerd bent in een alarminstallatie of videobewaking komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Wij informeren u over de verschillende systemen die leverbaar zijn (bedraad en draadloos) en kunnen een beveiligingsplan opstellen die specifiek aansluit op uw situatie en voldoet aan uw behoeften.

Deskundig personeel
Komt u er zelf niet uit welk systeem het beste voor u is, onze medewerkers staan u graag te woord met professioneel advies. Ook kunnen wij voor u een cameracontrolesysteem aanleggen. Ons serviceteam staat dan ook 5 dagen per week voor u klaar! Belt u gerust voor een vrijblijvend advies of afspraak met één van onze adviseurs.

Uw veiligheid onze verantwoordelijkheid!
ESSecurity.nl heeft de continuïteit van uw veiligheid hoog in het vaandel staan en doet er dan ook alles aan om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening stopt niet na de installatie van uw systeem.

Visuele beveiliging

Dan bent u bij ESSecurity.nl aan het juiste adres. ESSecurity.nl is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van camera- en beveiligingssystemen en ICT-beveiliging. Wij leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten hoogwaardige beveiligingsproducten en diensten.

Uitgebreid assortiment
ESSecurity.nl levert een groot assortiment camera´s geschikt voor het observeren van ruimtes via het Internet of lokale netwerk.
Wij leveren binnen- en buitencamera's, digitale IP en analoge camera's, infrarood camera's, Dome camera's en verborgen camera's.

Zelf installeren?

Let wel op!
Indien u zelf de installatie gaat verrichten: "Betrouwbaarheid van alarminstallaties wordt niet alleen bepaald door gebruik van een goede kwaliteit componenten maar ook door de wijze van projectie, montage en programmering". U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de installatie.

Onze expertise

  • Wij zijn al meer dan 12 jaar actief met domotica. Zo kunnen we als geen ander uw wensen vertalen in toepasbare domotica voor uw project.
  • Wij leveren, plaatsen en installeren uw beveiligingscamera’s en opnameapparatuur. Tevens kan er analytische software aan het camerasysteem gekoppeld worden. Door de opkomst van draadloze communicatie is er steeds meer mogelijk met een zorgoproepsysteem. Zo draagt ESSecurity.nl enerzijds bij dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en anderzijds aan een efficiëntere zorg.
  • Wij zijn bevoegd om het hang- en sluitwerk in uw huis te monteren. Wij installeren uitsluitend hoogwaardige producten zoals producten van het Politie Keurmerk 'Veilig Wonen'.Dit houdt in dat het huis met hang- en sluitwerk is beveiligd volgens de normen van de politie. In dat geval wordt de kans op inbraak een stuk kleiner.