Domotica systemen

Domotica is inmiddels een begrip geworden. Maar wat is domotica? Domotica betekent huisautomatisering. Het heeft als doel uw installatie intelligenter te maken, waardoor een betere kwaliteit van leven ontstaat: duurzaam en energiezuinig leven met een hoog comfort!

ESSecurity.nl is al meer dan 12 jaar actief met domotica. Zo kunnen we als geen ander uw wensen vertalen in toepasbare domotica voor uw project.
We geven een paar eenvoudige voorbeelden:

  • Het inschakelen van verschillende sfeerstanden met slechts één druk op de knop zoals de verlichting, gordijnen, toegang, klimaat, audio en video.
  • Verlichting die niet onnodig brand d.m.v aanwezigheidsmelders in plaats van bewegingsmelders;
  • Vakantie simulatie
    Bij deze simulatie springt de verlichting onregelmatig aan en uit in verschillende ruimtes. Deuren die voorzien zijn van elektrische 3-punts sluiting lopen gelijk mee in de sfeerstanden zodat alles, of gedeeltelijk, in een keer open of gesloten is.
  • Klimaatkoppeling zodat u de ruimtes zeker niet onnodig verwarmt of koelt.
  • Zonnewering die automatisch inschuift bij regen en harde windstoten en uitschuift bij zonlicht.
  • Camera's die bewegingen detecteren en uw waarschuwen.

Bediening

Bedieningsgemak zonder daarover na te hoeven denken, is waar het bij domotica om gaat. Volledige integratie van verlichting, klimaat, audio, video, gordijnen, zonwering bedient door een wandschakelaar, touchscreen, tablet of smartphone. De keuze is aan u!

Showroom

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen om al deze toepassingen te zien en vooral te beleven in onze showroom. (uitsluitend op afspraak)