Camera Systemen

Camerabeveiliging in uw woning of bedrijf is een goede manier om uw eigendommen te beschermen. Met camera systemen behoud je altijd een constante en scherpe blik op wat er gebeurt, waardoor je gemoedsrust en een gevoel van veiligheid ervaart, of je nu thuis bent of onderweg.

Live camerabeelden bekijken op uw telefoon of tablet?

Het is mogelijk om vanaf elke gewenste locatie de beelden van uw beveiligingscamera’s live te bekijken. Zo weet u wat er gebeurt in uw woning of bedrijf.

Waar kan ik camera systemen voor inzetten?

 • veiligheid van uw personeel en winkelpand;
 • afschrikken van inbrekers;
 • kassacontrole;
 • registratie laad en los terrein, wie stond er op welk tijdstip en welke goederen zijn in of uit geladen;
 • procesbewaking, op kritische punten in het proces wordt via camera’s storing gesignaleerd en doorgemeld;
 • ongewenste aan- of afwezigheid op bepaalde werkplekken en overige ruimtes in het pand.

Installatie

ESSecurity.nl levert, plaatst en installeert uw beveiligingscamera’s en opnameapparatuur. Tevens kan er analytische software aan het camerasysteem gekoppeld worden zoals:

 • Kentekenherkenning
  Waarmee u ook white en black lists kan aanleggen. Hiermee krijgt u dan of automatisch toegang bij entree van een parkeerterrein (white list), of wordt de benzinepomp niet vrijgeven (black list);
 • Objecten tellen.
  Het tellen van auto’s, mensen of voorwerpen groter dan de grootte van een klein huisdier. Object telstatistieken voor data-analyse en vergelijking is ook mogelijk;
 • Motion detection & object
  Van het detecteren van beweging en richting tot de opsporing van verdachte gebeurtenissen;
 • Electronic fence
  Lijnbeveiliging van beveiligde gebieden zoals musea, luchthavens, havens en grensovergangen;
 • Smoke & fire detection:
  Deze module ontdekt rook en vuur. Handig voor grote en afgelegen gebieden waar geen reguliere rookmelders zijn.

Kortom laat u informeren over de mogelijkheden door De Beveiliging Specialist!

Het belang van beeldvastlegging in camera systemen

Het belang van beeldvastlegging in camerasystemen kan niet worden onderschat. Een van de belangrijkste factoren die hierbij een rol speelt, is de resolutie van de camera. Een hoge resolutie zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, waardoor het gemakkelijker wordt om verdachte personen of gebeurtenissen te identificeren. Daarnaast is ook de opslagcapaciteit van groot belang. Het is essentieel dat een camerasysteem voldoende opslagruimte heeft om alle beelden te kunnen bewaren. Dit is met name relevant in situaties waarbij achteraf bewijsmateriaal nodig kan zijn, zoals bij inbraak of vandalisme.

Een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een alarmsysteem met camera zonder abonnement is het gebruik van draadloze camera‘s. Deze camera’s hebben vaak een goede resolutie en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder dat er bekabeling nodig is. Ze maken gebruik van Wi-Fi om de beelden naar een opslagapparaat te verzenden, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak. Bovendien kunnen deze draadloze camera’s vaak worden gekoppeld aan een smartphone-app, zodat gebruikers altijd en overal live beelden kunnen bekijken en notificaties ontvangen bij verdachte activiteiten.

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een camerasysteem zonder abonnement is de keuze van de opslagmethode. Sommige systemen maken gebruik van een cloudopslag, waarbij de beelden worden opgeslagen op externe servers. Dit kan handig zijn omdat de beelden veilig zijn, zelfs als het camerasysteem zelf wordt gestolen of beschadigd. Echter, dit kan ook betekenen dat er maandelijkse kosten verbonden zijn aan het gebruik van de cloudopslag. Een alternatieve optie is het gebruik van een lokale opslagmethode, zoals een harde schijf of een SD-kaart. Dit kan kosteneffectiever zijn op de lange termijn, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de opslagcapaciteit voldoende is om alle beelden te kunnen bewaren.

Kortom, het belang van beeldvastlegging in camerasystemen ligt in de resolutie van de camera en de opslagcapaciteit. Het hebben van scherpe en gedetailleerde beelden is essentieel voor het identificeren van verdachte personen of gebeurtenissen. Daarnaast is het hebben van voldoende opslagruimte cruciaal voor het bewaren van alle beelden, vooral in situaties waarbij bewijsmateriaal nodig kan zijn. Draadloze camera’s en verschillende opslagmethoden kunnen goede opties zijn voor mensen die op zoek zijn naar een alarmsysteem met camera zonder abonnement.

Beste deurbel met camera zonder abonnement

Een van de beste deurbellen met camera zonder abonnement is voorzien van verschillende handige functies. Zo biedt deze deurbel de mogelijkheid om live video te bekijken, zodat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat. Daarnaast heeft het een ingebouwde bewegingssensor, die ervoor zorgt dat je direct een melding ontvangt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ook beschikt deze deurbel over tweeweg-audio, waardoor je eenvoudig kunt communiceren met bezoekers via je smartphone.

Daarnaast kunnen er videoclips worden opgenomen bij bewegingsdetectie, zodat je altijd kunt terugkijken wat er zich rondom je voordeur heeft afgespeeld. Deze deurbel is compatibel met verschillende smartphone-apps, waardoor je altijd meldingen ontvangt en toegang hebt op afstand. Tot slot biedt deze deurbel de mogelijkheid om beelden op te slaan op een microSD-kaart of in de cloud, zodat je altijd kunt terugkijken wanneer dat nodig is. Met al deze functies is deze deurbel zonder abonnement een uitstekende keuze voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk camera systeem.

Wat is een goed camera systeem voor thuis?

Een beter camerasysteem voor thuis is een essentiële investering om de veiligheid van je woning te waarborgen. Bij het kiezen van een camerasysteem zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden.

 • Ten eerste is het belangrijk om te bepalen of je een bedraad of draadloos camerasysteem wilt. Een draadloos camerasysteem biedt flexibiliteit en gemak bij de installatie, aangezien er geen bekabeling nodig is. Daarnaast kun je met een draadloos camerasysteem de beelden direct op je smartphone of tablet bekijken, waar je ook bent. Een bedraad camerasysteem daarentegen biedt vaak een stabielere verbinding en hogere beeldkwaliteit.
 • Een ander belangrijk aspect is de plaatsing van de camera’s in en rondom je huis. Het is aan te raden om strategische plekken te kiezen, zoals de ingang, achtertuin en andere kwetsbare punten.
 • Tot slot is het verstandig om te kijken naar de functies en specificaties van het camerasysteem. Denk hierbij aan nachtzicht, bewegingsmelder en eventuele integratie met andere beveiligingssystemen in huis. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een goed camerasysteem vinden dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en zorgt voor een veilige leefomgeving.